Minnesstund / Bröllop


MINNESSTUND


Likt som vi gör under våra cateringar, så sätter vi oss ner i lugn och ro, och diskuterar fram en meny som just passar er vid tillfället. Det kan vara antingen om ni vill ha 1,2,3 - rätters, alternativt buffé, det bestämmer ni själva.

BRÖLLOP


Att planera ett bröllop kan vara en stor utmaning, men med rätt hjälp kan det bli en minnesvärd upplevelse. Rosenberg kan hjälpa er att göra er bröllopsmiddag till en oförglömlig upplevelse.

Ni börjar med ett personligt möte där ni går igenom era önskemål och behov. Med vår erfarenhet och expertis kan vi hjälpa till att skapa en plan för att göra er bröllopsmiddag perfekt. Därefter får ni en detaljerad offert via mailen.


På er bröllopsdag tar Rosenberg hand om allt från mat och dryck till dekor och underhållning. Ni kan luta er tillbaka, njuta av maten och drycken och ha kul med era nära och kära.

Rosenberg ser till att allt går smidigt så att ni kan slappna av och ha en oförglömlig kväll.

Att vara gäst på sitt eget bröllop är en underbar känsla. Tänk er att ni anländer till en vacker plats där er släkt & vänner väntar, höjer glasen och sen är festligheterna igång. Ljusen är tända, skratt ljuder genom lokalen och ni kan bara kravlöst fira den finaste dagen i era liv… Rosenberg hjälper er mer än gärna att planera er minnesvärda bröllopsfest!

unsplash